detector.media
03.03.2015 17:02
Телеканал «1+1» починає показ реаліті «Битва салонів»
Телеканал «1+1» починає показ реаліті «Битва салонів»

16 березня о 15.45 на каналі «1+1» стартує нове реаліті-шоу «Битва салонів». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Проект має на меті вибрати найдостойніших у сфері б'юті-послуг та розповісти про новинки перукарського мистецтва і косметології. Салони змагаються у кваліфікації майстрів, оригінальності послуг та адекватності цін. У кожній програмі беруть участь три салони, господарі (представники) яких ходять у гості один до одного, щоб на собі випробувати кращі пропозиції салону-конкурента. Процедуру вибирає представник салону, а клієнт не може від неї відмовитися. В кінці дня клієнти описують свої враження про процедури і залишають суму на свій розсуд. Перемагає салон, прайсові ціни якого будуть максимально збігатися з сумами, залишеними клієнтами-конкурентами.

 

«Канал "1+1" ретельно перевіряв ресторани України. Прийшов час перевірити тих, хто обіцяє нас зробити красивими - тобто салони краси. Тільки в Києві їх близько 600!!! Це дуже гарний, але жорстокий бізнес з величезною конкуренцією. Коли ми запускали проект, ми розуміли, що конфлікт можливий з самого початку і представники салонів відстоюватимуть честь свого бізнесу. Але ми навіть припустити не могли, наскільки жорсткою буде ця Битва!», - розповів керівник Friends Production Олексій Гончаренко.

 

Реаліті виходитиме з понеділка по п'ятницю о 15.45.

 

Нагадаємо, «Битва салонів» - це адаптація формату Salon Wars британської компанії All3Media. Для каналу «1+1»  її підготувала компанія Friends Production Олексія Гончаренка. Детальніше про проект в інтерв'ю «Відеотеці» розповідав сам Олексій Гончаренко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY