detector.media
03.03.2015 15:03
«Еспресо TV» та «Радіо Свобода» запускають проект про Донбас, який вестиме Олексій Мацука
«Еспресо TV» та «Радіо Свобода» запускають проект про Донбас, який вестиме Олексій Мацука

Сьогодні, 3 березня, о 18.30 стартує спільний проект телеканалу «Еспресо TV» та «Радіо Свобода» «Донбас. Реалії», присвячений ситуації на сході України. Про це повідомляє прес-служба каналу «Еспресо TV»

 

Нова програма виходитиме в ефір щовівторка та щочетверга. Її вестиме один з засновників «Громадського телебачення Донеччини», редактор порталу «Новости Донбасса» Олексій Мацука.

 

«Програма «Донбас. Реалії» - це голоси мешканців східного регіону. Про свої проблеми говорять самі донеччани, які зіткнулись з іноземною окупацією, непорозумінням всередині країни та новими викликами реальності», - анонасує прес-служба.

 

Канал повідомляє, що журналісти та ведучий проекту шукатимуть відповіді на запитання: як виживають люди в зоні бойових дій, як залишитися людиною в умовах страху та агресії та вижити.

 

Нагадаємо, у лютому Олексій Мацука дав інтерв'ю «Детектор медіа», в якому розповів про свої медіа проекти та те, яка інформація потрібна мешканцям Донбасу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з червня минулого року в ефірі телеканалу «24» виходить проект «Крим.Реалії» від «Радіо Свобода». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY