detector.media
02.03.2015 18:00
Мустафа Найєм викладатиме в Школі журналістики Українського католицького університету
Мустафа Найєм викладатиме в Школі журналістики Українського католицького університету

Колишній журналіст, а нині депутат Верховної Ради України від «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм стане викладачем Українського католицького університету (УКУ). Про це повідомляється на сайті УКУ.

 

Мустафа Найєм викладатиме студентам приватного львівського вишу в тандемі з Сергієм Лещенком курси «політичний репортаж», «політичні комунікації», «глибоке інтерв'ю» та «журналістське розслідування».

 

Мустафа Найєм народився в Кабулі (Афганістан). У 2004 році закінчив навчання на кафедрі інформаційно-вимірювальної техніки факультету авіаційних і космічних систем Київського політехнічного інституту.  У 2004-2014 роках займався журналістськими розслідуваннями. Із 2006 року був спеціальним кореспондентом «Української правди», писав у газету «КоммерсантЪ»,  працював у «Савік Шустер Студії», на телеканалі ТВі та «Громадському ТБ». Лауреат премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» 2010 року.

 

Нагадаємо, у новому закладі для журналістів MediaHub у Києві пройдуть майстер-класи відомих журналістів, а нині народних депутатів Сергія Лещенка та Мустафи Найєма.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY