detector.media
02.03.2015 13:28
В Одесі на мітингу на Куликовому полі невідомий у камуфляжі вдарив місцевого журналіста
В Одесі на мітингу на Куликовому полі невідомий у камуфляжі вдарив місцевого журналіста

1 березня в Одесі під час зйомок мітингу на Куликовому полі щодо вшанування пам'яті загиблих під час трагедії 2 травня минулого року,  невідомий вдарив кореспондента місцевого інформаційного агентства «Одесса-Медиа» Володимира Пустовіта. Про це повідомляє ІА «Одесса-Медиа».

 

Як повідомляє кореспондент інформагентства, захід проходив  в цілому спокійно. Раптово до натовпу підійшли двоє невідомих у камуфляжній формі - скоріше за все, бійці одного з батальйонів територіальної оборони, пише «Одесса-Медиа». Учасники акції були проти їх участі у мітингу та на підвищених тонах попросили їх піти геть. Сталася бійка, в результаті якої невідомих у камуфляжі силою виштовхали з натовпу. Один з них запитав репортера ІА «Одесса-Медиа» Володимира Пустовіта:  «Що ти тут робиш?». Він пояснив, що є журналістом. За словами пана Пустовіта, у відповідь невідомий ударив його у шию.

 

Видання пише, що інцидент відбувався на очах співробітників міліції, які були присутні на площі біля Будинку профспілок. Після інциденту міліціонери оточили нападників, однак, як стверджує постраждалий журналіст, затримувати їх не стали, вивівши з території Куликова поля.

 

Нагадаємо, ГУ МВС України в Одеській області звертається з проханням допомогти упізнати громадян, підозрюваних у нападі на журналістів і учасників мирного пікету під стінами Одеської обласної держадміністрації (ОДА) 19 лютого 2014 року.  Як повідомляють в міліції, правоохоронними органами проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами побиття громадян, у тому числі журналістів, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.171 (перешкоджання діяльності журналістів), ч.4 ст. 296 (хуліганство), ч.2 ст. 364 (зловживання владою) Кримінального Кодексу України.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Одесса-Медиа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY