detector.media
02.03.2015 11:59
До 1 грудня - прийом робіт на фестиваль короткометражних фільмів «Проект Галичина»

З 1 березня розпочався прийом заявок на фестиваль «Проект Галичина».

 

«"Проект Галичина"- цефестиваль короткометражних фільмів, метою якого є заново відкрити Галицьку провінцію через бачення окремих авторів. Корінні жителі, туристи чи випадкові проїжджі - всі бачать цю частинку України по-різному, і для кожного вона значить щось інше. Тому запрошуємо різних авторів, професіоналів і аматорів показати, якою є "ваша"Галичина», - анонсують організатори фестивалю  - тревел-кафе «Вандлер»,  інтернет-канал «Полтва.ТБ»,  ГО «Українська Галицька Асамблея».

 

Фестиваль - це спроба переосмислити красу Галичини, її історичні, ландшафтні та архітектурні багатства, а також стиль життя місцевого населення.

 

Конкурс проходить у трьох категоріях: професійна, аматорська, та дитяча. Жанр відеоробіт вільний. Учасниками можуть стати як професіонали, так і аматори усіх вікових категорій.

 

Завдання: створити відео про окреме село чимістечкоГаличини (Львівська, Івано-Франківська та Тернопільська області) хронометражем до 7 хвилин.

 

Вимоги до відео: фільм якісно знятий, бажано в HD-якості (для професійного конкурсу); тривалість - не більше 7 хвилин; музика з дозволом на використання (бажано) або оригінальна; фільм про містечка, райцентри і села Галичини (без обласних центрів); кількість фільмів від одного автора необмежена; фокус на історичних об'єктах, побуті місцевих жителів, ландшафті.

 

Анкета учасника на сайті.  

 

Прийом робіт проводиться з 1 березня до 1 грудня 2015 року.

 

Для участі в конкурсі необхідно зняти відео і завантажити його на сайт poltva.tv, долучивши опис і вказавши категорію, в якій бере участь робота (професіна, аматорська, дитяча).

 

Після попереднього відбору журі нові відео будутьз'являтись на каналі youtube і на сторінці poltva.tv щомісяця.

 

З 1 по 19 грудня професійне журі відбере найкращі роботи, думку інтернет-аудиторії також буде враховано.

 

Оголошення і нагородження переможців у 3-х категоріях відбудеться 19 грудня.

 

Крім призів за 1,2,3 місце буде присуджено приз глядацькихсимпатій.

 

Журі: Марічка Погорілко - координатор міського медіа-архіву Центру міської історії; Мирослав Мединський - головний режисер «ТРК Львів»; Тарас Чолій - кінопродюсер фільмів «Золотий вересень», «Срібна земля» та інших.

 

 

Посилання:

https://www.facebook.com/galizienproject

http://poltva.tv/category/galizien/

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY