detector.media
27.02.2015 19:26
Віктор Андрієнко знімає фільм «Козак і мольфар»
Віктор Андрієнко знімає фільм «Козак і мольфар»

В Україні шукають фінансування для повнометражного історико-фантастичного фільму «Козак і мольфар». Про це повідомляє сайт UkrCinema.

 

Режисер стрічки - Віктор Андрієнко («Іван Сила»). Продюсуванням картини опікується генеральний продюсер «Інсайт-медіа» Володимир Філіппов.

 

Оператор - Олексій Степанов, художник - Юрій Ларіонов.

 

Сюжет фільму побудовано за фольклорними мотивами про народного героя козака-характерника Байду, який, долаючи непереборні труднощі, готовий на все, аби доставити таємну грамоту до Запорізької Січі та визволити побратима та його наречену.

 

Виробництво картини здійснюватиме Future projects. 11 лютого даний проект було представлено на Одеській кіностудії, де і пройдуть зйомки.

 

Нагадаємо, на початку 2015 року український актор, гуморист і режисер-постановник дитячого історико-пригодницького фільму «Іван Сила» Віктор Андрієнко разом зі своїм колегою по журі в Київській лізі КВК «Отклик» Ярославом Біляєвим заснували творче об'єднання Future projects - «Проекти майбутнього», мета якого - створення творчих соціальних проектів для дітей та молоді.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY