detector.media
03.02.2015 09:45
4 березня – конференція з питань насильства щодо жінок і гендерних стереотипів у ЗМІ
4 березня – конференція з питань насильства щодо жінок і гендерних стереотипів у ЗМІ

4 березня відбудеться Конференція з питань насильства щодо жінок та гендерних стереотипів у ЗМІ, яку проводить Офіс Ради Європи в Україні в рамках спільної програми Європейського Союзу та Ради Європи «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні»,  проекту «Впровадження європейських стандартів в українському медіа середовищі», що фінансується урядом Канади  та впроваджується Радою Європи та проекту «Запобігання та боротьба з насильством щодо жінок та домашнім насильством в Україні», що фінансується урядом Швеції та впроваджується Радою Європи. 

 

Конференція носитиме прикладний характер та буде початком нового практичного проекту для ЗМІ із впровадження гендерного підходу на рівні редакції.

 

У програмі Конференції - виступи провідних експертів, обговорення кращих прикладів роботи ЗМІ з гендерно чутливими питаннями, обмін досвідом та напрацювання корисних рекомендацій.

 

До участі запрошуються журналісти всіх типів ЗМІ, експерти, громадські організації, громадські лідері, які систематично висвітлюють тематику прав жінок, суспільних відносин, сім'ї, соціуму, тощо.

 

Модератор заходу: Андрій Куликов, журналіст, ведучий та медіа експерт.

 

Конференція триватиме з 9.30 до 13.00.

 

Місце проведення конференції: готель «Редісон Блу» (Київ, вул. Ярославів вал, 22).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY