detector.media
26.02.2015 12:29
Докфільм «Архімед. Повелитель чисел» номінований на премію New York Festival's World's Best TV&Films
Докфільм «Архімед. Повелитель чисел» номінований на премію New York Festival's World's Best TV&Films

Стрічка «Архімед. Повелитель чисел» спільного виробництва українських компаній Film.ua та Signal Red номіновано в категорії «докудрама» на фестивалі New York Festival's World's Best TV&Films. Про це повідомляється на сайті Film.ua.

 

Фільм «Архімед. Повелитель чисел» є єдиним представником на фестивалі від України. Режисером та оператором стрічки був Тарас Шаповал. Сценарій створив Метью Хьорст, фільм продюсували Сергій Созановський, Ігор Сторчак та Оксана Майданська.

 

У цій номінації він боротиметься з наступними номінантами: 14 - Diaries of the Great War (Німеччина), A blind Hero - The Love of Otto Weidt (Німеччина), Viking Women (Німеччина), The Crash -Reinvestigating JAL Flight 123's Tragic End (Японія), Passion In Paradise (Нова Зеландія), Ceausescu's «Herd» (Румунія) , Days of Rage (Сінгапур) та Tide of Grief (ОАЕ).

 

Церемонія нагородження відзнак New York Festival's World's Best TV&Films відбудеться 14 квітня в рамках NAB Show - міжнародної виставки та конференції електронних медіатехнологій в Лас-Вегасі (США).

 

Нагадаємо, в 2014 році фільм «Архімед. Повелитель чисел» спільного виробництва Film.ua та Signal Red виграв приз «Золотий Дельфін» французького фестивалю  Cannes Corporate Media&TV Awards (Канни, Франція) в категорії «документальна драма».

 

Стрічка «Архімед. Повелитель чисел» є частиною циклу програм «Великі мрійники». До неї входять також фільми «Дивовижні світи Ціолковського», «Вільна енергія Тесли», «Жюль Верн. Подорож довжиною в життя», «Леонардо да Вінчі. Цикл входить до каталогу програм  Off The Fence, одного з провідних світових дистриб'юторів телевізійного контенту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY