detector.media
25.02.2015 09:41
7 березня «1+1» покаже концерт Тіни Кароль
7 березня «1+1» покаже концерт Тіни Кароль

Концерт  співачки Тіни Кароль ««Сила любові та голосу» на біс» вийде на телеканалі «1+1» у суботу, 7 березня, о 23.20. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Сольна програма «Сила любові та голосу» зібрала аншлаги у різних містах України. Тепер концерт співачки у запису можуть побачити і телеглядачі.

 

«"Сила любові та голосу"- це не просто концерт, це пісенне одкровення співачки, музичний спектакль. Тіна Кароль стала прикладом життєлюбства, віри і духовної сили для мільйонів людей. Її концерт- це вся палітра почуттів, від смутку до радості, від тихої ніжності до нестримного бажання поділитися своєю енергією з глядачами», - анонсує телеканал.

 

Нагадаємо, біографічний документальний фільм про українську співачку Тіни Кароль «Сила любові і голосу», знятий «1+1 Production»,  здобув минулого року перемогу на 10-му Міжнародному Кінофестивалі AOF International Film  Festival, який проходив цього року в Каліфорнії (США).  Фільм «Сила любові і голосу», який вийшов до Дня закоханих на каналі «1+1», був номінований і здобув перемогу в  номінації «Кращий документальний фільм» (Best Documentary).  В програмі фестивалю брало участь 500 фільмів з різних країн світу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY