detector.media
24.02.2015 20:01
У Жіночий день ТЕТ покаже «чоловічий випуск» реаліті «Панянка-селянка»
У Жіночий день ТЕТ покаже «чоловічий випуск» реаліті «Панянка-селянка»

8 березня на телеканалі ТЕТ відбудеться прем'єра «чоловічого випуску» реаліті-шоу «Панянка-селянка». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Святковий епізод шоу вийде в ефірі о 20.00.

 

В цьому епізоді реаліті обмінюватися «життями» будуть чоловіки. У село Кам'янка Ізмаїльського району відправиться модний експерт, стиліст і популярний телеведучий Данило Грачов. Три дні він буде прокидатися о п'ятій ранку, займатися господарством і заробляти на життя важкою, брудною роботою. Водночас автомеханік Іван Половнюк відчує на собі, що таке розкішна столичне життя. У програмі триденного візиту в Київ: фотосесія з учасницями популярної української групи, майстер-клас зі сноубордингу від Олексія Дурнєва та побачення з однією з найсексуальніших дівчат країни. Крім того, Іван познайомиться з епатажною Дашею Ши і сходить на вечерю з мамою Данила Грачова.

 

Іван Половнюк і Данило Грачов

 

Нагадаємо, «Панянка-селянка» - реаліті виробництва Friends Production на замовлення каналу ТЕТ, продюсер - Юліана Райцина. За умовами проекту учасницями кожного випуску стають дві дівчини: одна з села, інша з міста. На три дні вони міняються місцями. Учасниці мають замінити одна одну у всіх сферах життя - у сім'ї, на робочому місці та в колі друзів.

 

Прем'єра першого сезону реаліті-шоу «Панянка-селянка» на телеканалі ТЕТ відбулась у лютому 2014 року і взяла рейтинг 2,31% і частку 6,57% за аудиторією 14-49 («Вся Україна»). Проект перевищив середню частку каналу більш ніж удвічі, адже минулого тижня (27 січня - 2 лютого) за аудиторією 14-49 («Вся Україна») ТЕТ мав середню частку 2,93%. Другий сезон реаліті-шоу «Панянка-селянка» стартував у серпні минулого року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY