detector.media
24.02.2015 16:47
Порошенко призначив головного редактора газети головою Здолбунівської райдержаміністрації
Порошенко призначив головного редактора газети головою Здолбунівської райдержаміністрації

Президент України Петро Порошенко своїм указом від 17 лютого 2015 року призначив головою Здолбунівської районної державної адміністрації (Рівненська область) Сергія Кондрачука, який працював головним редактором місцевої газети «Нове життя». Про це повідомляє сайт Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

 

Сергій Кондрачук народився 18 лютого 1986 року у селі Здовбиця Здолбунівського району на Рівненщині. Після закінчення із золотою медаллю середньої школи вступив до Національного університету «Острозька академія», який закінчив у 2008 році. Набуту спеціальність «фінансист» змінив на фах журналіста і очолив редакцію Здолбунівського районного радіомовлення. Після її закриття і ліквідації спробував себе у ролі підприємця. У березні 2013 року став працювати редактором відділу інформації та реклами  газети «Нове життя», у жовтні цього ж року очолив редакцію видання.

 

Сергій Кондрачук є членом Національної спілки журналістів України з 2008 року. З 2010 року - депутат Здолбунівської районної ради. Активно займався і продовжує займатися громадською роботою: є членом президії районної громадської організації «Українська Народна Рада Здолбунівщини».

 

Нагадаємо, 21 лютого Президент України Петро Порошенко у Запоріжжі представив нового главу Запорізької обласної державної адміністрації Валентина Резніченка, що понад 18 років був топ-менеджером «Українського медіа холдингу» (UMH Group), засновником і президентом якого був Борис Ложкін (нині - глава Адміністрації Президента України).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY