detector.media
24.02.2015 13:34
Дарка Оліфер стала прес-секретарем Леоніда Кучми
Дарка Оліфер стала прес-секретарем Леоніда Кучми

Прес-секретарем другого президента України Леоніда Кучми стала військовий кореспондент телеканалу ICTV Дарка Оліфер. Про це вона 24 лютого повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

«Друзі, у мене тепер нова робота - прес-секретар президента України (1994-2005 рр.) Леоніда Кучми. Пропозиція була абсолютно несподіваною. Але погодилася відразу. Як військовий кореспондент я знаю, що робить війна з Україною та українським народом. Багато чого з побаченого, почутого і пережитого за останній рік хочеться забути, і зробити все від себе можливе, щоб війна назавжди залишилася історією», - написала журналістка.

 

Вона зазначила, що відтепер її сторінка у Facebook стане сторінкою прес-секретаря пана Кучми і пообіцяла, що подаватиме інформацію цікаво і оперативно.

 

«З сьогоднішнього дня мій акаунт у Фейсбуці - це сторінка прес-секретаря Леоніда Кучми. Прошу відтепер саме так ставитися до цього ресурсу. Постараюся уберегти друзів і підписників від сухих протокольних повідомлень. Зроблю все, щоб інформація про події була подана цікаво і оперативно. Тут буду повідомляти про всі новини, пов'язаних з миротворчою місією Леоніда Кучми, його роботою в рамках мінського переговорного процесу», - додала пані Оліфер.

 

Як повідомляється на сайті телеканалу ICTV, Дарка Оліфер народилася в Одесі. Закінчила філософський факультет Одеського національного університету ім. І.І. Мєчникова та факультет психології Санкт-Петербурзького державного університету. У журналістиці вона з 2002 року. Працювала на телеканалах ICTV та НТН.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY