detector.media
22.02.2015 16:49
Під час теракту у Харкові фотокора від поранення врятувала його камера
Під час теракту у Харкові фотокора від поранення врятувала його камера

Під час вибуху в Харкові 22 лютого ледве не отримав поранення фотокореспондент спільноти «IT Sector Харьков». Про це повідомляється на сторінці об'єднання у Twitter.

 

За цими даними, осколок від саморобного вибухового пристрою міг потрапити  фотокору в ділянку печінки, однак його затримала камера.

 

Як повідомляв УНІАН, у Харкові під час мирної ходи на честь вшанування героїв Небесної сотні та річниці Революції Гідності пролунав вибух. В результаті теракту в Харкові загинули відомий Харківський активіст Ігор Толмачов і підполковник міліції Рибальченко, який приїхав з міста Первомайська за завданням УВС організовувати супровід мітингу.

За даними депутата Верховної Ради, радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, внаслідок теракту було поранено 11 учасників мирної акції. І в тому числі 5 міліціонерів, які йшли в оточенні колони демонстрантів.

 

За словами пана Геращенка, теракт був добре спланований і підготовлений: невідомі сховали вибуховий пристрій, загорнутий у поліетиленовий пакеті, в кучугурі снігу. Керували ним дестаційно.

 

ЗМІ вже опублікували відео інциденту:

 

 

 

 

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що в Харкові введено найвищий рівень антитерористичної загрози. За його словами, затримано четверо учасників підриву та вилучено зброю, зокрема гранатомет.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY