detector.media
19.02.2015 19:01
Інтернет-видання The Ukrainians запрошує до співпраці репортерів
Інтернет-видання The Ukrainians запрошує до співпраці репортерів

Українське інтернет-видання The Ukrainians шукає репортерів у Львові, Києві, Харкові та Одесі. Про це редакція ЗМІ повідомила на сторінці проекту у Facebook.

 

Як писала «Детектор медіа», некомерційне видання стартувало у травні 2014 року. У ньому щотижня публікується розлоге інтерв'ю-портрет з українцем - більш чи менш відомим.  У The Ukrainians зокрема виходили інтерв'ю з медійниками Зурабом Аласанією, Мирославою Гонгадзе та Вахтангом Кіпіані.

 

«Ми активно працюємо над розвитком проекту The Ukrainians, тому шукаємо проактивних, відповідальних і розумних колег. Ми шукаємо людей, які готові брати на себе відповідальність і якісно, професійно, творчо й цікаво писати не лише про українців, а й про українські події, процеси і явища», - зазначили в редакції.

 

Творці The Ukrainians позиціонують оголошену вакансію як роботу/волонтерство, для якої журналістська освіта бажана, але не обов'язкова.

 

«Більше того, нам дуже потрібні соціологи, філософи, культурологи, історики із журналістським хистом і великою мотивацією (вчитися) писати! Робота/волонтерство у The Ukrainians - добра можливість набути нових журналістських та організаційних навичок, познайомитися із відомими й успішними людьми, а також змінити Україну і українців на краще», - йдеться в оголошенні про вакансію.

 

Усіх охочих долучитися до проекту The Ukrainians редакція запрошує до 6 березня надіслати інформацію про себе, свій досвід і мотивацію на адресу info@theukrainians.org.

 

Нагадаємо, громадська організація «Центр UA» оголошувала вакансії журналіста та комунікаційного менеджера. Громадська організація «Детектор медіа» шукає координатора медіапроектів. Газеті «День» потрібен PR-менеджер.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY