detector.media
19.02.2015 09:34
Співробітників «Укрінформу» евакуювали - наразі пожежу ліквідовано (ОНОВЛЕНО)
Співробітників «Укрінформу» евакуювали - наразі пожежу ліквідовано (ОНОВЛЕНО)

В Українському національному агентстві «Укрінформ» у Києві оголошено загальну евакуацію у зв'язку із пожежею, що виникла на верхніх поверхах сусідньої будівлі. Про це повідомляється у стрічці новин агентства.

 

На місці пригоди працюють рятувальники, до операції залучено сім пожежних автомобілів. Прибула карета «швидкої допомоги». Рух вулицею Богдана Хмельницького наразі перекрито. Задимлення сягає вулиці Хрещатик.

 

Полум'я з вулиці не видно, пожежники продовжують заливати водою верхні поверхи сусідньої з «Укрінформом» будівлі. Інформації, чи є постраждалі внаслідок  пожежі, поки немає.

 

 Пожежа сталася у сусідньому будинку

 

 

Станом на 9.38 пожежу у відселеному будинку по вулиці Богдана Хмельницького, що знаходиться поруч з «Укрінформом», локалізовано, триває її ліквідація.

 

На місці надзвичайної події працює 23 одиниці спеціальної техніки, керує ліквідацією пожежі голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський.

 

Дзвінок про займання надійшов о 7.09 ранку.На місці пожежі присутня делегація Федерального агентства технічної допомоги ФРН, яка сьогодні прибула до ДСНС.

 

Станом на 11.40 пожежу у відселеному будинку по вулиці Богдана Хмельницького, 10, що знаходиться поруч із «Укрінформом», ліквідовано. Наразі рятувальники проливають водою вцілілі конструкції будівлі.

 

Нагадаємо, 17 лютого у Києві на вулиці Дмитрівській зайнялася будівля навпроти офісу телеканалу «Інтер». У листопаді минулого року біля кіностудії імені Олександра Довженка в Києві сталася велика пожежа.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY