detector.media
17.02.2015 19:42
Перші чотири серії «Гвардії» на «2+2» покажуть у березні, у травні почнуть знімати продовження
Перші чотири серії «Гвардії» на «2+2» покажуть у березні, у травні почнуть знімати продовження

Перші чотири серії 12-серійного серіалу «Гвардія», який виробляє телеканал «2+2» спільно з компанією «Президент фільм Україна», глядачі побачать вже у березні, до річниці створення Нацгвардії України. Про це режисер серіалу Олексій Шапарєв сказав сьогодні, 17 лютого, під час «круглого столу», присвяченого підтримці вітчизняного виробництва аудіовізуальної та кінопродукції.

 

Водночас зараз триває підготовчий період до виробництва решти восьми серій «Гвардії». Їхні зйомки розпочнуться у травні, а показ заплановано на осінній телесезон 2015 року.

 

Нагадаємо, «Гвардія» - це історія про перших добровольців, які після кривавих подій на Майдані відгукнулися на заклик записатися до лав Національної гвардії України. «Різні за віком, соціальним статусом, сімейним станом, вони відправилися в тренувальний табір. Тут різношерсті, а іноді конфліктні хлопці повинні пройти школу справжнього бійця. Чи зможуть кадрові військові і новобранці, які ще вчора стояли по різні сторони барикад, стати єдиною командою, здатною захистити свою країну?», - анонсували новий серіал на каналі «2+2».

 

У головних ролях - Олексій Горбунов, Ахтем Сейтаблаєв, Дмитро Ступка, Костянтин Шафоренко, Вано Янтабілідзе. Головний сценарист картини - Микола Рибалка («Хайтарма», «Двоє», «Дот», «Чемпіони з підворіття», «Куплю друга» та ін), режисер - Олексій Шапарєв («Київський торт», «Ескімоска», «Ціна Свободи» та ін.), оператор - Анатолій Химич.

 

Зйомки проекту «Гвардія» стартували 1 грудня. Видання «Дуся» публікувало репортаж зі знімального майданчика серіалу на початку зйомок, а також іще один - після їх завершення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY