detector.media
17.02.2015 19:35
Голова парламенту підписав постанову про призупинення акредитації деяких російських ЗМІ
Голова парламенту підписав постанову про призупинення акредитації деяких російських ЗМІ

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман підписав Постанову №1853 про тимчасове призупинення акредитації журналістів та технічних працівників деяких засобів масової інформації Російської Федерації при органах державної влади України. Про це повідомляється на офіційному сайті парламенту.

 

Як зазначається у розділі «Проходження» на сторінці цього документу на сайті Верховної Ради, Постанову підписано сьогодні, 17 лютого.

 

Нагадаємо, 12 лютого Верховна Рада України  підтримала проект постанови № 1853  «Про тимчасове призупинення акредитації журналістів та технічних працівників деяких засобів масової інформації Російської Федерації при органах державної влади України». За постанову проголосували 239 народних депутатів.

 

Як писала «Детектор медіа», 27 січня народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Ірина Фріз і Богдан Онуфрик зареєстрували проект постанови № 1853. Вони пропонували тимчасово, до прийняття рішення про завершення антитерористичної операції, призупинити акредитацію журналістів та представників (продюсерів, операторів, технічних працівників) деяких російських ЗМІ при органах державної влади України. Перелік цих російських ЗМІ має терміново визначити Служба безпеки України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY