detector.media
«Телекритика»
18.02.2015 16:44
Завершився чат з Ігорем Розкладаєм
Завершився чат з Ігорем Розкладаєм
Тема - «Яким чином внесення змін до діючого закону сприятиме створенню Суспільного мовлення в Україні?»

18 лютого на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю юриста Інституту медіа права Ігоря Розкладая на тему: «Яким чином внесення змін до діючого закону сприятиме створенню Суспільного мовлення в Україні?».

 

До обговорення пропонувалися питання: чи буде створено у 2015 році суспільне мовлення в Україні; які проблемні питання щодо створення НСТУ будуть вирішені в результаті ухвалення проекту закону № 1357 «Про внесення змін до деяких законів України щодо Суспільного телебачення і радіомовлення України», який Комітет з питань свободи слова ата інформаційної політики рекомендував парламенту ухвалити в другому читанні і в цілому; хто стоїть на заваді появі НСТУ та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на ТК.

 

Біографічна довідка: Ігор Розкладай - юрист Інституту медіа права, магістр права (Національний університет «Києво-Могилянська академія»). Член Незалежної експертної ради з питань діяльності мас-медіа під час виборів 2007 року.

 

Представник колективного члену у громадській раді при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення.

 

Автор публікацій з проблематики інформаційного та медіа права, зокрема проблеми становлення цифрового мовлення, захисту персональних даних, органів, що опікуються інформаційною сферою.

 

Хобі: генеалогія, орнітологія, історія, postcrossing.

 

«Детектор медіа»

Фото - Максима Лісового

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY