detector.media
17.02.2015 11:10
Divan.TV створює платформу для краудфандингу
Divan.TV створює платформу для краудфандингу

Мультимедійний ОТТ-сервіс Divan.TV створює платформу для краудфандингу, якою можуть скористатися ті, хто створює контент, та правовласники. Про це повідомляє прес-служба сервісу.

 

Місія проекту - надати можливість авторам актуального контенту бути побаченими та отримати матеріальну винагороду.

 

Divan.TV нагадує, що одним з перших партнерів сервісу став канал «Громадське ТБ». Передплачуючи тариф «Допоможи Громадському», користувач отримує доступ до каналу новин «Громадське ТБ» на екрані SmartTV, планшета чи смартфона. Таким чином, користувачеві, який бажає допомогти каналу, достатньо просто активувати відповідний тариф телебачення. Divan.TV стверджує, що всю внесену користувачем суму  перераховує на розвиток та підтримку «Громадського ТБ».

 

Сервіс зазначає, що краудфандінг за допомогою платформи Divan.TV гарантує монетизацію відео і його популяризацію в 200 країнах світу без додаткових інвестицій у дистрибуцію.

 

З лютого Divan.TV відкрив доступ до кращих робіт сучасного українського кінематографу від Національної кіностудії ім. Олександра Довженка.

 

Нагадуємо, минулого року OTT-провайдер Divan.tv збільшив до 50 перелік телеканалів, доступних в безкоштовному режимі онлайн на своєму сайті.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY