detector.media
13.02.2015 13:58
16 лютого – прес-конференція щодо шляхів порятунку та розвитку українського кіно (УТОЧНЕНО)
16 лютого – прес-конференція щодо шляхів порятунку та розвитку українського кіно (УТОЧНЕНО)

Кінорежисери Роман Балаян, Валентин Васянович, Михайло Іллєнко, Олесь Санін і Володимир Тихий проведуть прес-конференцію щодо шляхів порятунку та розвитку українського кіно. Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно.

 

Раніше повідомлялося, що в дискусії візьме участь і музикант Святослав Вакарчук, однак, уточенюють у Держкіно, перелік учасників змінився.

 

Захід відбудеться в понеділок, 16 лютого о 12.30 в УНІАН (Київ, вул. Хрещатик, 4).

 

Для адаптації в Україні світового, і зокрема європейського, досвіду, державного протекціонізму та фінансової підтримки національного кіно, українські кінематографісти пропонують об'єднати зусилля всіх зацікавлених осіб - творчих людей, представників бізнесу, членів уряду, народних депутатів та очільників нашої держави. 

 

На прес-конференції обговорять сучасний стан українського кіно і можливості виходу із скрутного становища, в якому воно опинилося. Зокрема, поряд із рішеннями законодавчого характеру, буде приділена увага і ролі власне кінематографістів у налагодженні діалогу з українським глядачем.

 

Акредитація: до 11.00 16 лютого.  Звертатися за телефонами: (044) 280-05-18 або (050) 358-01-24. Контактна особа - Ярослав Підгора-Гвяздовський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY