detector.media
11.02.2015 19:26
Журналіст російського каналу LifeNews напав «з гавкотом» на журналістку «1+1»
Журналіст російського каналу LifeNews напав «з гавкотом» на журналістку «1+1»

Сьогодні, 11 лютого, у Палаці Незалежності Мінська (Білорусь), де відбувається зустріч «нормандської четвірки», знімальна група ТСН каналу «1+1» стала мішенню неадекватної поведінки журналіста російського каналу LifeNews. Про це повідомляє ТСН.ua.

 

Кореспонденту російського каналу ставили питання щодо його професійної діяльності, у відповідь на що він спочатку запропонував «познайомитись», потім стрибнув на журналістку з гучним гавкотом і намагався схопити її за руку, повідомляє ТСН. ua.

 

 

Інші журналісти запропонували вивести корреспондента-нападника з офіційної зали через неадекватну поведінку.

 

Невдовзі у соцмережі з'явилась реакція керівника неадекватного російського журналіста - ще більш неадкватна (див.нижче).

 

 

 

Нагадаємо, до початку переговорів у «нормандському форматі» у Мінську (Білорусь) журналіст телеканалу «Россия» Павел Зарубін намагався влаштувати провокацію проти Президента України Петра Порошенка. Російський журналіст крикнув у залі Палацу Незалежності у Мінську на адресу Петра Порошенка: «Господин Порошенко, зачем ваши войска бомбят мирное население Донбасса?». Він продовжував кричати і повторювати свій провокативний вигук, не отримуючи відповіді, під час рукостискання Петра Порошенка і президента Білорусі Олександра Лукашенка. Згодом журналіст каналу «Россия» був видалений з Палацу, де повинні пройти переговори, через чорний хід і відсторонений від висвітлення саміту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY