detector.media
11.02.2015 16:09
Стець анонсував початок роботи свого міністерства і створення військового каналу
Стець анонсував початок роботи свого міністерства і створення військового каналу

Сьогодні, 11 лютого, міністр інформаційної політики України Юрій Стець заявив, що його міністерство розпочне роботу протягом одного-двох тижнів. Про це повідомляє ТСН.ua.

 

«Думаю, що протягом тижня-двох міністерство буде сформоване і буде активно працювати», - сказав він, додавши, що робота міністерства буде зосереджена на превентивні дії у сфері інформації.

 

Юрій Стець також повідомив, що в Україні найближчим часом планується створення військового каналу. «Є розпорядження президента, що ми повинні створити найближчим часом військовий канал Збройних сил України», - сказав він.

 

За його словами запуск телеканалу планується здійснити протягом двох місяців.

 

Крім того Юрій Стець сказав, що проводяться консультації з європарламентарями і сенаторами США з протидії російській пропаганді на ТБ. «Я думаю, що ми розробимо якийсь документ, і сподіваюся, що Європарламент його підтримає, на заборону трансляції пропагандистських каналів за прикладом Russia Today на території ЄС і США», - сказав міністр.

 

Нагадаємо, 4 лютого Кабінет Міністрів України призначив заступником міністра інформаційної політики Тетяну Попову і заступником міністра - керівником апарату Артема Біденка. Відповідні урядові розпорядження № 67-р і № 68-р були оприлюднені на Урядовому порталі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY