detector.media
11.02.2015 11:44
До 6 травня – прийом робіт на конкурс для фотожурналістів «TXT 6х9»
До 6 травня – прийом робіт на конкурс для фотожурналістів «TXT 6х9»

В рамках Відкритого конкурсу журналістів «Текст» з 2015 року його засновники вирішили провести конкурс для фотожурналістів «TXT 6х9».

 

Конкурс надасть можливість фотожурналістам продемонструвати свій професійний рівень і поборотися за звання найкращих.

 

«Один кадр можна описати як завгодно, великою кількістю слів, а будь-яку історію можна розповісти єдиною фотографією, при цьому мова фотографії універсальна і інтернаціональна», - зазначають організатори.

 

Номінація для фотожурналістів «TXT 6х9» має на меті збагатити, розширити рамки конкурсу «Текст», а також продемонструвати ефективність грамотної взаємодії вербального та візуального текстів. Конкурс покаже, як може слово «заграти» при візуальній підтримці, а яскрава фотографія стати ще більш виразною в поєднанні з адекватним словесним коментарем.

 

«В Україні так багато талановитих фотожурналістів! Участь у нашому конкурсі дозволить їм продемонструвати свої роботи в умовах чесної, жорсткої, професійної конкуренції», - йдеться в анонсі конкурсу.

 

До участі в конкурсі запрошуються фотографи українських друкованих видань та електронних медіа-ресурсів, які працюють в жанрі подієвої фотографії.

 

Кожен автор може надіслати не більше п'яти робіт. Учасник повинен бути автором своєї роботи. Фотографії, які беруть участь у конкурсі, повинні бути зроблені протягом останніх 12 місяців. Вимоги до фото: 1200 х 800 пікселів розміром не більше 300 кілобайт.

 

Період подання фоторобіт на конкурс «TXT 6х9» триватиме до 6 травня.

 

У конкурсі чотири категорії: Актуальні події; Жанрове фото; Спорт; Поза конкурсом.

 

До кожного фото потрібно написати короткий текстовий опис.

 

Конкурсний майданчик знаходиться сторінці у соціальній мережі Facebook.

 

Журі має право видаляти фотографії, якщо ті не відповідають умовам конкурсу, порушують авторське право, етичні та моральні норми.

 

У кожній категорії встановлено один грошовий приз - 20 тис. грн. (всього три головні призи).

 

За результатами конкурсу журі в кожній з трьох категорій визначить топ-лист з 17 фото, які візьмуть участь у підсумковій виставці на урочистій церемонії нагородження переможців. Участь у конкурсі передбачає згоду авторів на некомерційне використання їх робіт фотовиставці.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY