detector.media
10.02.2015 16:24
Канал СТБ запускає у березні п’ятий сезон реаліті «Холостяк»
Канал СТБ запускає у березні п’ятий сезон реаліті «Холостяк»

П'ятий сезон романтичного реаліті-шоу «Холостяк» стартує в ефірі каналу СТБ 6 березня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Епізоди шоу виходитимуть щоп'ятниці о 20.00.

 

Нагадаємо, у листопаді минулого року стало відомо, що головним героєм чергового сезону реаліті стане 26-річний футболіст Сергій Мельник. Як повідомляє телеканал, він зізнався, що хоче бачити поруч із собою обраницю, яка має бути сміливою і відкрито говорити про свої бажання.

 

«Я не виділяю якихось конкретних характеристик, якими повинна володіти моя дівчина: зовнішність, зріст, рід занять, інтереси. Просто я знаю, коли Вона виявиться поруч, я зрозумію, що саме така мені й потрібна. Відносини в парі - це, насамперед, щирість і довіра. Безумовно, будувати відносини непросто, адже не буває людей з ідеальними характерами. У мене, наприклад, він далеко не ідеальний. Плюс - дуже насичений графік тренувань. Думаю, моїй дівчині доведеться непросто! Але я не хочу, щоб вона ламала себе і в усьому під мене підбудовувалася. Я готовий йти на поступки і вислуховувати критику від рідного мені людини», - сказав Сергій Мельник.

 

За серце головного героя «Холостяка» боротимуться 25 дівчат. П'ятий сезон порушить основне правило проекту: якщо раніше право запрошувати на побачення мав тільки холостяк, то тепер його отримують і дівчата. За словами керівника проекту Ганни Калини, «такий карт-бланш дав учасницям відмінну можливість більш яскраво проявити себе, а деякі заради спілкування з Сергієм навіть влаштовували бійки».

 

Промо-ролик нового сезону шоу «Холостяк» можна подивитися тут.

 

Нагадаємо, «Холостяк» - адаптація американського проекту The Bachelor. За форматом, «холостяк» знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них. Перший сезон української адаптації шоу вийшов навесні 2011 року, другий - навесні 2012-го, третій - навесні 2013 року, четвертий - навесні 2014 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY