detector.media
08.02.2015 11:49
На знімальну групу «112 Україна» в Авдіївці напали прибічники ДНР (+ВІДЕО)
На знімальну групу «112 Україна» в Авдіївці напали прибічники ДНР (+ВІДЕО)

Мешканці Авдіївки, що на Донеччині, напали на знімальну групу телеканалу «112 Україна» та побили камеру. Про це повідомляється в ефірі телеканалу.

 

Як розповіла журналістка «112 Україна», до Авдіївки знімальна група прибула 7 лютого під час мінометного обстрілу - другого за день. Він тривав півгодини і призвів до людських жертв. Після обстрілу журналісти вели зйомку й опитування місцевих мешканців, з'ясовуючи наслідки влучання мін.

 

«Нас там зустріли з кулаками, бо місцеві жителі не підтримують цілісну Україну. Дізнавшись, що ми представляємо українське телебачення, вони розкуйовдили нам камеру», - розповіла кореспондентка.

 

На відео «112 Україна» зафіксовано, як чоловіки з-поміж намагаються побити журналістів та називають телеканал «хохляцьким телебаченням». Тим часом жінки відверто виказують свою ненависть до українських збройних сил: «Ця Національна гвардія.. Одних бандитів понабирали, а ДНР "російські". Які вони російські, якщо всі діти пішли туди. Наших пів Авдіївки пішло туди».

 

 

Журналісти «112 Україна» відзначили, що психологічний стан мешканців Авдіївки тяжкий: «Їм немає на кому зривати злість і розпач».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY