detector.media
06.02.2015 17:05
Прокуратура намагається через суд повернути кінотеатр «Зоряний» у комунальну власність
Прокуратура намагається через суд повернути кінотеатр «Зоряний» у комунальну власність

Прокуратура міста Києва через суд намагається повернути в комунальну власність київський кінотеатр «Зоряний», що розташований на Московській вулиці. У понеділок, 9 лютого, о 14.00 відбудеться чергове засідання Господарського суду в цій справі, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

 

За даними прокуратури, у 2003 році між регіональним відділенням Фонду державного майна міста Києва та комерційною структурою було укладено договір купівлі-продажу кінотеатру площею понад 4 тис. квадратних метрів.

 

Згідно з договором товариство мало забезпечити подальше функціонування кінотеатру, однак не виконало свої зобов'язання. Як відомо, приміщення кінотеатру використовувалось для потреб Партії регіонів.

 

Тому прокуратура подала позов до Господарського суду з вимогою розірвати договір купівлі-продажу та повернути приміщення майнового комплексу у комунальну власність.

 

Нагадаємо, нещодавно суд за позовами прокуратури зобов'язав повернути в комунальну власність київські кінотеатри імені Гагаріна і «Тампере». Щодо кінотеатру імені Гагаріна прийнято рішення суду лише першої інстанції, щодо «Тампере» - вже є підтвердження в апеляційній інстанції.

 

Також прокуратура продовжує судитися з ТОВ «Кіноман» за приміщення кінотеатру «Жовтень» і в листопаді 2014 року виграла апеляцію.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Вікіпедія

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY