detector.media
05.02.2015 17:16
Держслужбовцям у Кіровограді заблокували російські сайти і соцмережі
Держслужбовцям у Кіровограді заблокували російські сайти і соцмережі

4 лютого Кіровоградська міська рада заблокувала для держслужбовців російські сайти та соціальні мережі. Про це заявив заступник міського голови Сергій Васильченко, повідомляє видання  «Коментарі» з посиланням на «Українські новини».

 

«Це, фактично, зараз інформаційний фронт. У соціальних мережах також російські тролі. Вони намагаються всіляко спотворювати інформацію. Ми всі доменні імена, які закінчуються на .ru, просто заблокували», - повідомив пан Васильченко.

 

Через це нововведення всі держслужбовці перейшли на українські поштові сервіси.

 

Сергій Васильченко додав, що «після блокування російських сайтів і соцмереж істотно знизився інтернет-трафік, а протистояння пропаганді дало несподіваний ефект: працездатність чиновників підвищилася».

 

Як повідомляв сайт Media Sapiens, 30 січня секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов закликав Верховну Раду прийняти закон про посилення інформаційної безпеки, а українців - не користуватися російськими сайтами.«Не є таємницею, що спецслужби РФ повністю використовують можливості входження в ті системи інтернет-мережі, які мають приставку "ru"», - сказав він. Олександр Турчинов також висловив думку, що державні органи мають користуватися захищеними серверами. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY