detector.media
04.02.2015 13:42
До 1 березня – реєстрація на участь у польсько-українській літературній подорожі «Знайдено в перекладі»
До 1 березня – реєстрація на участь у польсько-українській літературній подорожі «Знайдено в перекладі»

З 5 по 12 квітня за маршрутом Київ-Варшава-Ґданськ-Київ у освітньо-культурну поїздку вирушать українські перекладачі та письменники, учасники польсько-української літературної подорожі «Знайдено в перекладі» (Odnełazione w tłumaczeniu).

 

Реєстрація на участь у програмі триватиме до 1 березня.

 

У Варшаві відбудеться зустріч з представниками Інституту Книжки, Національного Центру Культури, громадських організацій у секторі культури. Центральною частиною програми стане відвідування подій та участь у перекладацьких майстернях літературного фестивалю 9-11 квітня у місті Ґданську.

 

Під час подорожі учасники матимуть змогу не лише удосконалити й попрактикувати перекладацькі навички, а й розширити коло професійних контактів, дізнаютися про можливості для перекладачів у Польщі та Європі (стипендії, резиденції, програми тощо).

 

Робочі мови проекту - польська, англійська, українська. До участі запрошуються як професійні перекладачі, так і початківці.

 

Організатори забезпечують проживання, переїзд, навчальну та екскурсійну програми, візову підтримку. Участь у проекті передбачає конкурсний відбір та сплату оргвнеску.

 

Реєстраційну анкету можна заповнити за посиланням.

 

Контактна особа - менеджер проекту Ольга Гончар +38 093 339 76 46.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY