detector.media
04.02.2015 12:01
Нацрада оголосила конкурс на посади представників у 14 областях України
Нацрада  оголосила конкурс на посади представників у 14 областях України

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державного службовця - представника Нацради у 14 областях України. Про це повідомляється на сайті установи.

 

Нацрада шукає представників у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій і Чернігівській областях.

 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за рівнем магістра, спеціаліста і стаж роботи за фахом або на державній службі щонайменше 3 роки, досконале володіння державною мовою.

 

Документи приймаються протягом 30 календарних днів із дня опублікування оголошення про конкурс (опубліковано в газеті «Голос України» 04 лютого 2015) за адресою: 01601, м. Київ, вул. Прорізна, 2.

 

Повна інформація про умови конкурсу надається за телефоном: (044) 279-53-87. 

 

Нагадаємо, 15 січня на засіданні Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні звільнила своїх представників у 14 областях з 2 лютого у зв'язку із закінченням строкових контрактів.

 

За словами голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка, представники Нацради, у яких завершилися контракти, зможуть узяти участь у цих конкурсах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY