detector.media
03.02.2015 19:18
Радіо «Вголос» запустило вечірнє шоу «Відкритий вечір»
Радіо «Вголос» запустило вечірнє шоу «Відкритий вечір»

2 лютого львівська радіостанція «Вголос» запустила вечірнє шоу «Відкритий вечір» з львівським радіоведучим і шоуменом Андрієм Чемесом. Про це повідомляє прес-служба радіо.

 

Прем'єрна програма стала частиною марафону пам'яті музиканта Андрія Кузьменка, який трагічно загинув зранку 2 лютого. Окрім гостей, близьких до Кузьми, у студію також завітав лідер рок-гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, аби згадати і розповісти про свого колегу й легендарного музиканта.

 

За задумом, проект «Відкритий вечір» - це своєрідний підсумок дня, що минає. До кожної програми ведучий залучатиме компетентних експертів, журналістів служби інформації радіо «Вголос», а також безпосередньо слухачів радіостанції, яких запрошуватимуть інтерактивно приєднуватися до обговорення у прямому ефірі актуальних проблем.

 

«Попри інформативну складову, "Відкритий вечір" насичений і розважально-пізнавальними рубриками та конкурсами: від музичних вікторин до практичних порад. Зокрема, оглядом найпопулярніших постів у соцмережах. Про це ведучий говоритиме у рубриці "Нетрі"», - йдеться в повідомленні прес-служби

 

«Ми вирішили запустити новий вечірній проект саме у цей час - із 17.00 до 20.00 - коли уже відома інформаційна картина дня, коли «відкривається» вечір, наші слухачі їдуть з роботи додому, стоять у заторах. Це піковий період. І ми даємо змогу з легкістю і, водночас, змістовно зробити для себе певний підсумок і бути в курсі актуальних тем і подій» - розповідає програмний директор радіо «Вголос» Уляна Антоник.

 

За тиждень команда радіостанції планує запустити вечірньо-нічний ефір. Наразі ще триває кастинг ведучих. А в найближчому майбутньому передбачається запуск проектів для дітей, а також автомобільні, спортивні, концептуальні музичні програми та програму про зброю.

 

Як писала «Детектор медіа», 15 грудня після місяця тестового мовлення львівське радіо «Вголос» вийшло в повноцінний ефір на частоті 107,2 МГц у Львові, запустивши ранкове шоу «Дикий Захід», дообіднє «Плюс та мінус» та обіднє «ЗЕShow».

 

Нагадаємо, що радіо «Вголос» розпочало тестове мовлення 16 листопада на частоті 107,2 МГц у Львові. ТОВ «Престайм.Ком.Юа» зі Львова, яке представило концепцію радіо «Вголос», виграло цю частоту в конкурсі Нацради в листопаді 2013 року. Радіо мало запускатися на базі інтернет-видання «Вголос». За неофіційними даними, його власником є бізнесмен, пов'язаний з ВО «Свобода». Під час презентації концепції представники компанії розповіли, що радіо «Вголос» буде музично-інформаційним, також в ефірі будуть ток-шоу й авторські програми.

 

На частоту 107,2 МГц у Львові претендували вісім радіостанцій: Kiss FM, ZIK, «Калуське міське телебачення», НРКУ, «Український формат», Львівська ОДТРК і радіо «Блік».

 

Народний депутат (фракція УДАР) Ірина Геращенко передбачала перемогу в цьому конкурсі новоствореному радіо «Блік» (ТОВ «Комунікаційне агентство "Сума технологій"»). За інформацією депутатів від опозиції, цю компанію лобіювали в інтересах медіахолдингу Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY