detector.media
03.02.2015 14:19
Запорізька ОДА доручила моніторити ЗМІ області на наявність антиукраїнських закликів
Запорізька ОДА доручила моніторити ЗМІ області на наявність антиукраїнських закликів

У Запорізькій області буде активізовано моніторинг ЗМІ на предмет наявності антиукраїнських закликів. Таке рішення було прийнято на обласній селекторній нараді з питань організації інформаційного супроводу заходів мобілізації під головуванням заступника голови облдержадміністрації (стажування) Едуарда Гугніна (на фото). Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації (ОДА).

 

За підсумками наради мають бути розроблені рекомендації щодо посилення мобілізаційних заходів. «У цьому контексті доручено активізувати моніторинг ЗМІ на предмет наявності антиукраїнських закликів, проводити роботу з усунення несанкціонованих написів та листівок, оперативно відслідковувати всі масові акції, які можуть зірвати мобілізаційний процес, тощо», - повідомляє ОДА.

 

Заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін також запропонував почати співпрацю із засобами масової інформації - електронними та друкованими. У ЗМІ, за його словами, повинні бути тематичні рубрики, присвячені героїзму бійців-учасників АТО.

 

Місцеве видання «РепортерUA» нагадує, що у Запорізькій області існує ряд проблем, які заважають повномасштабного проведення мобілізації. Зокрема, на території регіону поширюються антиукраїнські листівки, сільські громади блокують мобілізаційні процеси, переїзд військовозобов'язаних в інші регіони.

 

Нагадаємо, Служба безпеки та Держприкордонслужба збираються посилити заходи щодо недопущення в'їзду в Україну журналістів, які ведуть інформаційну війну, заявив радник глави СБУ Маркіян Лубківський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY