detector.media
03.02.2015 12:05
Яценюк просить власників телеканалів надати ефірний час для роз’яснення реформ
Яценюк просить власників телеканалів надати ефірний час для роз’яснення реформ

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк просить телеканали виділити уряду час для пояснення українцям, у чому полягають реформи. Про це він заявив 2 лютого під час засідання національної ради з проведення реформ, повідомляє «РБК-Україна».

 

«Є пропозиція звернутися до власників каналів, всіх каналів України і впровадити освітню програму щодо того, що таке реформи», - сказав Арсеній Яценюк.

 

Він запропонував виділити на кожному каналі по 30 хвилин хоча б раз на тиждень.

 

«Запросити профільного міністра, запросити керівника профільного парламентського комітету. Без великих залів з оплесками, без графіків "подобається чи не подобається", а суто фахова дискусія, де кожен профільний міністр по своєму напрямку разом з керівником комітету та експертами, журналістами, фахівцями в тій чи іншій області проведе спокійну і зважену розмову. Ось, що пропонується, ось які плюси цього рішення, які мінуси цього рішення», - пояснив прем'єр.

 

Арсеній Яценюк також сказав про ініціативу створення широкої програми у ЗМІ щодо реформ в Україні.

 

«Я хотів би з цієї високої трибуни звернутися з проханням до всіх підтримати ініціативу щодо впровадження широкої  медійної програми про те, що таке реформи в Україні, що треба робити і щоб кожна посадова особа в країні, яка відповідальна за свій напрямок, пояснювала українцям зміст, цілі, коли, що і як буде досягнуто», - сказав він.

 

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко повідомив про ініціативу створення електронного порталу для петицій громадян.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY