detector.media
29.01.2015 09:48
Голова Волинської ОДА не став відповідати на питання волонтерів у присутності журналістів
Голова Волинської ОДА не став відповідати на питання волонтерів у присутності журналістів

27 січня голова Волинської облдержадміністрації (ОДА) Володимир Гунчик під час зустрічі з місцевими волонтерами попросив присутніх журналістів залишити захід, відмовившись відповідати на незручні питання у присутності ЗМІ. Про це повідомляє видання «Волинські новини».

 

На запитання самооборонівця Сергія Рижкова, чому у Луцьку не відбуваються навчання громадян з цивільної оборони та чому працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій не стоять у центрі міста, навчаючи лучан поведінці під час надзвичайних ситуацій, голова ОДА зазначив, що організацією таких навчань може займатися лише ДСНС.

 

З його слів, одним із завдань ради оборони, яка діє в області, є проведення таких навчань. Він повідомив, що перше засідання ради відбулося два тижні тому, тоді виписали відповідні доручення. Голова ОДА наголосив, що не має права керувати надзвичайниками, а лише координує їхню діяльність. На запитання волонтерів, чому він не звернувся до ДСНС з проханням про навчання з цивільної оборони, очільник області обурився і називав запитання волонтерів «піар-акцією».

 

Волонтер Тетяна Должко запитала Володимира Гунчика, чому не затримують сепаратистів, які, за її словами, вдають із себе переселенців зі Сходу. На це очільник області роздратовано попросив її «не влаштовувати шоу в кабінеті» та сказав, що не відповідатиме на запитання у присутності представників ЗМІ. Попросивши журналістів залишити приміщення, він продовжив розмову з представниками волонтерських організацій.

 

Нагадаємо, у серпні минулого року голова Волинської ОДА Володимир Гунчик вибачився перед журналістами, яких попросив вийти за двері під час зустрічі з потенційними інвесторами будівництва аеропорту в Луцьку.

 

Нещодавно голова Волинської обласної держадміністрації (ОДА) попросив адміністраторів волинських інтернет-ЗМІ «не пропускати» коментарі відвідувачів сайтів, які, на його переконання, найняті російськими спецслужбами - так званих «тролів». Він також заявив про створення управління інформаційної політики, бо «Волинь перебуває у стані жорстокої інформаційної війни».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY