detector.media
28.01.2015 17:55
Медіадиректором рекламного агентства Carat Ukraine стала Наталя Папанова
Медіадиректором рекламного агентства Carat Ukraine стала Наталя Папанова

На початку цього року в медійному агентстві повного циклу Carat Ukraine відбулися name="_GoBack">кадрові перестановки. На позицію медіа директора призначено Наталю Папанову. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

«Канали комунікації, з якими працював український ринок, були досить стандартними. Останні зміни в країні, у суспільстві і медіа технологіях вимагають відповідної реакції і від нас. Моє завдання на новій позиції полягає в тому, щоб нестандартні рішення, які ми виносимо на суд клієнтів, були як інноваційними, так і бізнес-ефективними», - коментує своє призначення Наталя Папанова.

 

«Медіабізнес України та світу розвивається дуже швидкими темпами, часом випереджаючи розвиток суспільства в цілому. У такій безперервній динаміці тільки постійний пошук нових можливостей для клієнтського бізнесу та їх грамотна трансформація під завдання клієнтів дозволяє медіа агентствам реалізовувати найскладніші проекти», - вважає директор зі стратегій та трансформацій Carat Ukraine Павло Таяновський.

 

Carat Ukraine - недійне агентство повного циклу. Засноване у1992 році. З 2003 року -офіційний партнер міжнародного рекламного агентства Carat в Україні. Серед клієнтів агентства -The Coca-Cola Company, Beiersdorf Ukraine, «Фокстрот», Stada/Нижфарм, Сільпо, АВК, PernodRicard, Adidas, Philipsта інші.

 

Carat Ukraine входить до складу комунікаційної групи Dentsu Aegis Network Ukraine. Згідно з рейтингом Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК), за результатами 2013 року група є комунікаційною групою №2 в Україні. До складу групи входять медіаагентства повного циклу Carat Ukraine, Vizeum Ukraine, Navigator Media, агентство зовнішньої реклами Master AD (партнер міжнародної мережі Posterscope), digital-агентство повного циклу AdPro.

 

Нагадаємо, нещодавно в Dentsu Aegis Network Ukraine відбулася ще одна кадрова зміна: директором з розвитку холдингу стала екс-керуючий директор агентства Vizeum Ukraine Оксана Стехіна.

 

За прогнозом ВРК, у 2015 році обсяги медійного рекламного ринку України зменшаться на 1%. При цьому інтернет залишиться єдиним сегментом, що зростатиме - на 9%. Телебачення, радіо, реклама в кінотеатрах, за прогнозом, залишаться в межах обсягів 2014 року, зовнішня реклама зменшиться на 1%, преса впаде на 16%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY