detector.media
28.01.2015 15:12
В зоні АТО під Донецьким аеропортом загинув дніпропетровський журналіст Олександр Черніков
В зоні АТО під Донецьким аеропортом загинув дніпропетровський журналіст Олександр Черніков

28 січня стало відомо, що в бою в зоні АТО поблизу Донецького аеропорту загинув мобілізований до армії дніпропетровський журналіст Олександр Черніков. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст 11-го каналу Олександр Курбатов.

 

Олександру Чернікову було 30 років. Він працював в дніпропетровських медіа nctv.in.ua, «Резонанс ТВ»,  «Приват TВ Днепр», 9-му каналі, виданні The Kyiv Times.

 

«У Сані коса сажень у плечах, відкрита усмішка і вільна англійська. Колись ми з ним і Борисом Філатовим (нині заступник голови Дніпропетровської ОДА з внутрішньої політики. - ТК) робили програму розслідувань "Губернські хроніки" на 9-му каналі. Незважаючи на непогані на ті часи гроші, вищу освіту, незважаючи на стабільну роботу, Саня в 23 роки пішов у військкомат і добровольцем відправився служити в армію, в десант... А в березні 2014-го його призвали в перших лавах, хоча у нього вагітна дружина на третьому місяці. Але шукати приводи відмовитися від служби він не став», - написав пан Курбатов.

 

Олександр Курбатов також зазначив, що Олександр Черніков пройшов всі найгарячіші точки АТО, але бій поруч з Донецьким аеропортом став для нього останнім.

 

«Його вбили. Саню вбили. Відкритого, чесного хлопця, з яким ми робили "Губернські хроніки". Не треба лайків. Вічна пам'ять», - написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Борис Філатов.

 

 

В Олександра Чернікова залишилася дружина і двомісячна донька - він був єдиним годувальником у родині.

 

Допомогти сім'ї загиблого журналіста можна, переказавши гроші на картку 5168 7572 6931 6883 Горденко-Чернікова Ірина Валентинівна (дружина).

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття близьким та друзям Олександра Чернікова.

 

Вічна пам'ять герою!

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY