detector.media
28.01.2015 14:50
НТН збільшує ранковий слот детективів не російського виробництва
НТН збільшує ранковий слот детективів не російського виробництва

Телеканал НТН збільшує свій ранковий слот світового детективу, у якому виходять серіали і фільми не російського виробництва, у своїй сітці до трьох годин по буднях. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Таким чином, в сітці НТН світовим детективам будуть віддані прамові слоти ранку і вечора. Ранкові покази починаються з 10.00 слотом «Старий добрий детектив», у якому зараз виходить серіал «Коломбо». Вечірній слот по буднях починається о 22.00, у суботу - о 19.30.

 

З 2 лютого з понеділка по четвер о 22.00 НТН починає показ другого сезону американського процедуралу «Елементарно», детективного серіалу про пригоди сучасного Шерлока Холмса у виконанні Джонні Лі Міллера і доктора Ватсона у виконанні Люсі Лью. Ключова інтрига другого сезону «Елементарно» - зустріч Холмса зі своїм братом Майкрофтом, якого зіграв Ріс Іванс. Повтор серіалу можна буде подивитися вранці з 11.15 з вівторка по четвер.

 

Нагадаємо, з 19 травня минулого року телеканал НТН запустив лінійку «Старий добрий детектив», яка виходила в ефірі по буднях з 10-ї ранку. Таким чином НТН ввів в сітку ще один двогодинний слот зарубіжного детективу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY