detector.media
28.01.2015 13:27
«Інтер» збільшує випуски новин - Inter Media Group хоче окремий інформаційний канал
«Інтер» збільшує випуски новин - Inter Media Group хоче окремий інформаційний канал

У 2015 році  «Інтер» планує розширити інформаційне мовлення, додавши випуски новин об 11.00 та 16.00 до щоденного ефіру. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Також холдинг Inter Media Group планує запустити власний інформаційний канал. Водночас журналісти ТОВ «Національні інформаційні системи» (НІС), що виробляють новинні і аналітичні програми  для телеканалу «Інтер»,  працюють над створенням програми розслідувань.

 

«В рамках збільшення інформаційного мовлення Inter Media Group планує вийти на створення інформаційного каналу, а також силами свого новинного продакшна найближчим часом запустити програму розслідувань. На думку керівництва телеканалу, вжиті кроки дозволять задовольнити збільшений запит української аудиторії на інформаційне мовлення», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Про наміри Inter Media Group створити новий інформаційний канал на базі молодіжного телеканалу Zoom стало відомо ще в грудні 2013 року. Тоді ж директором телеканалу Zoom був призначений Назім Бедіров, а Лаврентій Малазонія став керівником редакції інформаційно-аналітичних програм. До цього вони були топ-менеджерами НІС. У березні 2014 року вони повернулися працювати в НІС. Планувалося, що Zoom переформатується на інформаційного мовника до нового телевізійного сезону - вересня 2014 року.

 

Нагадаємо, 27 січня стало відомо, що в ранковому ефірі телеканалу ICTV з'явилися чотири додаткові випуски програми «Факти».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY