detector.media
27.01.2015 15:17
СБУ позшукує російського актора Пореченкова за підозрою в участі у терористичній організації
СБУ позшукує російського актора Пореченкова за підозрою в участі у терористичній організації

Міністерство внутрішніх справ (МВС) України за поданням Служби безпеки України (СБУ) оголосило в розшук російського актора Михайла Пореченкова. Про це повідомляє сайт МВС.

 

У розділі «Особи, які переховуються від органів влади» зазначено, Михайло Євгенович Пореченков, що народився 03.02.1969 року, є особою, що переховується від органів досудового розслідування. Суд дав дозвіл на затримання підозрюваного з метою приводу.

 

Російського актора підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 258 Кримінального кодексу України (участь у терористичній групі чи терористичній організації).

 

МВС повідомляє, що Михайло Пореченков зник у Донецькій області 31 жовтня 2014 року.

 

Нагадаємо, 30 жовтня ЗМІ розповсюдили відео, на якому видно, що позиції проросійських терористів у аеропорту Донецька відвідав відомий російський актор Михайло Пореченков. Актор при цьому показово стріляв з кулемета і цілився в бік, де тримають оборону сили АТО, та всіляко висловлював підтримку бойовикам.

 

Міністерство внутрішніх справ України відкрило кримінальне провадження проти Михайла Пореченкова за ч.4 ст. 260 Кримінального кодексу України (участь у не передбачених законом воєнізованих або збройних формуваннях). Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження проти Михайла Пореченкова за ст.258-3 Кримінального кодексу України (участь у терористичній групі чи терористичній організації).

 

Державне агентство України з питань кіно за зверненням Міністерства культури України, Служби безпеки України, а також Національної спілки кінематографістів України прийняло рішення про скасування або відмову в державній реєстрації 69 фільмів та телесеріалів за участі російського актора Михайла Пореченкова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY