detector.media
26.01.2015 20:29
«Еспресо TV» транслюватиме заходи у Польщі, присвячені 70-річчю звільнення концтабору Аушвіц
«Еспресо TV» транслюватиме заходи у Польщі, присвячені 70-річчю звільнення концтабору Аушвіц

27 січня телеканал «Еспресо TV» транслюватиме наживо заходи, присвячені 70-річчю звільнення концтабору Аушвіц-Біркенау в Освенцимі (Польща). Про це повідомляє прес-слежба телеканалу.

 

Трансляція розпочнеться о 14.30.

 

Під час заходів на території колишнього концтабору Аушвіц-Біркенау запланована жалобна хода, виступ Президента Польщі Броніслава Коморовського та колишніх ув`язнених цього табору смерті. До Польщі приїдуть делегації від багатьох країн, очікується, що Президент України Петро Порошенко також прибуде до Польщі з візитом.

 

Нагадаємо, 27 січня о 16.00 на телеканалі ZIK розпочнеться пряма трансляція заходів, присвячених 70-річчю звільнення одного з найстрашніших таборів періоду Другої світової війни Аушвіц-Біркенау (Польща). Трансляція вшанування жертв Аушвіца-Освенцима у Польщі стане частиною спецпроекту каналу «Освенцим. Українська історія».

 

Нещодавно Асоціація польських журналістів звернулася до медійників світу із проханням відмовитися від використання виразу «польські табори смерті». Вони закликають не применшувати звірств нацистів за рахунок Польщі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY