detector.media
26.01.2015 13:20
Оксану Стехіну призначено директором з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine
Оксану Стехіну призначено директором з розвитку Dentsu Aegis Network Ukraine

У комунікаційній групі Dentsu Aegis Network Ukraine відбулися кадрові зміни - Оксану Стехіну призначено на посаду директора з розвитку холдингу. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Оксана Стехіна розпочала свою кар'єру в медіабізнесі в агентстві АММ/ Vizeum в 2005 році. Протягом останніх семи років на позиції керуючого директора відповідала за його трансформацію з локального в мережеве агентство Vizeum Ukraine.

 

«Разом з командою ми досить багато зробили для переходу агентства Vizeum Ukraine на якісно новий рівень. До кінця 2014 року ми досягли помітних результатів у розвитку: сформовано професійно самодостатню команду, здатну вирішувати медійні завдання будь-якого рівня складності, а клієнтський портфель став більш збалансованим і різноманітним. Але найголовніше - за останні роки ми змогли міцно увійти в ринок з високими мережевими стандартами, притаманними Vizeum. На позиції директора з розвитку бізнесу групи Dentsu Aegis Network Ukraine я буду, в першу чергу, займатися новим бізнесом, а також процесами, пов'язаними з PR-ом групи і налагодженням ефективної взаємодії всередині холдингу», - сказала Оксана Стехіна.

 

 Оксана Стехіна буде займатися новим бізнесом,  PR-ом групи і налагодженням ефективної взаємодії всередині холдингу

 

«Медійний бізнес - це, насамперед, люди, готові посилювати позицію нашої комунікаційної групи і давати нові вектори розвитку. Саме тому було прийнято рішення призначити на посаду директора з розвитку бізнесу Dentsu Aegis Network Ukraine Оксану Стехіну», - прокоментував Олександр Гороховський, CEO Dentsu Aegis Network Ukraine.

 

Dentsu Aegis Network Ukraine представляє інтереси одного з найбільших світових рекламних холдингів, який був створений у результаті злиття рекламних світових гігантів Dentsu Inc. і Aegis Group plc.

 

Згідно з рейтингом Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК), за результатами 2013 року група є комунікаційною групою №2 в Україні. До складу групи входять медіаагентства повного циклу Carat Ukraine, Vizeum Ukraine, Navigator Media, агентство зовнішньої реклами Master AD (партнер міжнародної мережі Posterscope), digital-агентство повного циклу AdPro.

 

Нагадаємо, ВРК прогнозує, що у 2015 році рекламний ринок в цілому впаде на 1%. При цьому інтернет залишиться єдиним сегментом, що зростатиме - на 9%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY