detector.media
25.01.2015 12:32
Геращенко закликав журналістів і блогерів не сіяти паніку під час бойових дій
Геращенко закликав журналістів і блогерів не сіяти паніку під час бойових дій

Радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко («Народний фронт») наголосив, що на підозрілих людей та їхні дії мають реагувати правоохоронні органи, а повідомлення про це в соцмережах лише сіють паніку. Про це він зазначив на своїй сторінці у Facebook.

 

Він закликав журналістів і блогерів «замість публікувати чутки» радити своїм джерелам інформації повідомляти про підозрілі випадки до відповідних органів.

 

«"Все пропало і "нас зливають " - це популярні і затребувані теми в наших соцмережах. Але не гоже це постити тим, хто сам був на війні не раз і знає як важливо боротися з панікою і чутками під час бойових дій», - зазначив пан Геращенко.

 

Таким чином радник глави МВС відреагував на запис у Facebook відомого військового журналіста, репортера телеканалу «1+1» Андрія Цаплієнка. У ньому кореспондент розповів, що, за даними його колеги з Маріуполя, 24 січня, у день обстрілу терористами в одному з місцевих «кабаків» лунали тости «за Расею». Також, посилаючись на дані знайомого із Харкова, пан Цаплієнко відзначив, що співробітники одного з інститутів міста мають проросійські погляди: «як тільки "наші" увійдуть, відразу виходити натовпами на вулиці й змушувати "укропів" здати місто без бою"».

 

Ознайомившись із цим записом, вказав Антон Геращенко, він спочатку написав журналісту особисто, а потім опублікував текст повідомлення на своїй сторінці у Facebook.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY