detector.media
23.01.2015 14:39
«Громадське радіо» шукає журналістів для новин
«Громадське радіо» шукає журналістів для новин

«Громадському радіо» потрібні журналісти для ведення і виготовлення новин. Про вакансію «Громадське радіо» повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

 

Від кандидатів очікується, що вони мають відповідні голосові дані і досвід роботи в новинах на радіо або телебаченні, професійно володіють російською й українською мовами, можуть самостійно, без підказки редактора, шукати і визначати новини для випуску.

 

Інші вимоги: розуміння журналістики не як пропаганди, а як орієнтування аудиторії, вміння працювати з простим монтажем звуку, орієнтація в поточних подіях (військо-політична ситуація, гуманітарні проблеми, права людини, тощо), вміння користуватися соціальними мережами для пошуку і поширення інформації.

 

Добре знання Донбасу, активні іноземні мови є плюсом.

 

Пропонується робота в редакції у дві зміни, ранкова зміна починається з 6:15 ранку. Обов'язково треба мати свій ноутбук. Оплата позмінна. Проект наразі тимчасовий, з можливістю його подовження на майбутнє. На думку редакції, ця робота підходить як додатковий заробіток.

 

Резюме і короткий мотиваційний лист-пояснення слід надсилати на hromadske.radio@gmail.com з приміткою «Вакансія новини» в заголовку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY