detector.media
21.01.2015 12:02
До 24 січня – реєстрація на тренінг Presswatcher для журналістів, що планують працювати в зоні АТО
До 24 січня – реєстрація на тренінг Presswatcher для журналістів, що планують працювати в зоні АТО

27 січня рамках проекту Presswatcher відбудеться одноденний тренінг для журналістів та фрілансерів, що планують поїздку в зону АТО.

 

На тренінгу будуть детально розглянуті питання фізичної безпеки журналіста у зоні бойових дій, підготовки та планування поїздки в зону АТО.

 

Тренер-медик розповість, як надавати домедичну допомогу за допомогою підручних засобів (травми, рани, вогнепальні рани, переломи, забої, вивихи, кровотечі, термічні  ураження, опіки, відмороження та переохолодження, електротравми). Учасники навчаться робити серцево-легеневу реанімацію. Буде розкрита тема формування індивідуальної аптечки.

 

Юрист Інститут масової інформації (ІМІ) розповість про новий порядок акредитації працівників ЗМІ в зону АТО (акредитація СБУ та видача акредитаційної картки Міністерством оборони).

 

Для участі в одноденному тренінгу необхідно заповнити анкету до 24 січня включно.

 

Кількість місць обмежена. Учасникам з інших міст відшкодовується витрати на проїзд. Всім учасникам відшкодовуються витрати на харчування.

 

Із запитаннями необхідно звертатись на irynazemlyana@gmail.com.

 

Проект ІМІ Presswatcher www.presswatcher.org спрямований на допомогу журналістам, що висвітлюють події в гарячих точках та виконується за підтримки «Українського медійного проекту» (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз в Україні за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY