detector.media
20.01.2015 14:20
Фільм «Сильніше, ніж зброя», знятий «Вавилон’13», виходить в широкий прокат
Фільм «Сильніше, ніж зброя», знятий «Вавилон’13», виходить в широкий прокат

22 січня в Україні стартує у прокаті документальний фільм творчого об'єднання  «Вавилон'13» «Сильніше, ніж зброя». Про це повідомляє видання Cultprostir.

 

Прокат фільму заплановано в 14 містах України, серед яких Одеса, Харків, Хмельницький, Львів, Вінниця, Запоріжжя, Луцьк.

 

«"Сильніше, ніж зброя" нарешті виходить у широкий прокат, і ми сподіваємося, що міст, де на великому екрані  вийде наш фільм, з часом стане ще більше. З 27 листопада по 21 грудня 2014 року відбулося 20 прем'єрних показів в 20 різних містах України. В результаті фільм переглянуло понад 3500 осіб, багато з глядачів прагнули подивитися фільм ще раз. Завдяки релізу в кінотеатрах, аудиторія картини помітно збільшиться», - зазначає керівник відділу дистрибуції «Вавилон'13» Ксенія Косик.

 

Нагадаємо, 27 листопада 2014 року у Києві відбулася прем'єра фільму «Сильніше, ніж зброя». У вечір прем'єри учасники об'єднання  «Вавилон'13» режисер Володимир Тихий та оператор Ярослав Пілунський розповіли «Детектор медіа» про роботу над збіркою.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», приз кінофестивалю «Молодість» за внесок в українське кіномистецтво було вручено об'єднанню «Вавилон'13».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY