detector.media
19.01.2015 16:59
У програмі «Абзац!» на Новому каналі покажуть, як застосувати досвід європейців в Україні
У програмі «Абзац!» на Новому каналі покажуть, як застосувати досвід європейців в Україні

Сьогодні, 19 січня, о 18.15 на Новому каналі стартує новий сезон інформаційно-розважальної програми «Абзац!». Про це повідомляється на сайті каналу.

 

В ефірі вийде 300-й випуск програми.

 

У новому сезоні журналісти проекту «Абзац» покажуть, як нововведення та реформи вплинуть на життя українців, а також як вирішують схожі проблеми в Європі.

 

«Ми готуємо цикл сюжетів про те, як застосувати знання і досвід європейців у нашій країні. Покажемо, як вони лагодять дороги, економлять електроенергію, як допомагають інвалідам. І не лише покажемо, а й проведемо низку експериментів в Україні. Більше того, перевіримо, як реформи впливають на життя українців по всій країні. У нас для цього є спеціальна форма подачі - «перекличка» столиці і регіонів. Кореспонденти в різних містах розповідають, із чим насправді зіткнулися люди», - коментує шеф-редактор «Абзацу!» Діна Козеровська.

 

В програмі висвітлюватиметься зокрема і тема війни: глядачі побачать ексклюзивні кадри із зони АТО журналістів Нового каналу, а також стрімера з Донецька, з яким співпрацює канал.

 

У повідомленні Нового каналу зазначається, що минулого року сюжети «Абзацу!» допомогли багатьом людям - завдяки ним полагодили опалення в одному з київських будинків, в селі на Дніпропетровщині з'явився дитячий лікар, для мешканців Троєщинського масиву пустили додатковий маршрут. «А вже нині колишнього директора Департаменту транспортної інфраструктури Києва Олександра Бортника посадили в інвалідний візок і повозили у громадському транспорті, щоб він відчув на собі, з чим стикаються інваліди. Після цього сюжету полагодили спеціальні висувні платформи в автобусах для людей із обмеженими можливостями», - розповіла пані Козеровська.

 

Нагадаємо, програма «Абзац!» стартувала на Новому каналі у вересні 2013 року.

 

2 березня на Новому каналі розпочнеться п'ятий сезон шоу «Ревізор» з новим телеведучим Вадимом Абрамовим.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY