detector.media
19.01.2015 16:51
В Одесі невідомий напав на журналіста ТРК «Круг» під час зйомки святкування дня народження мера Одеси
В Одесі невідомий напав на журналіста ТРК «Круг» під час зйомки святкування дня народження мера Одеси

Ввечері 17 січня  в Одесі невідомий чоловік намагався відібрати у оператора місцевої телерадіокомпанії «Круг» акумулятор від камери під час зйомки гостей міського голови Геннадія Труханова. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на слова журналістки телеканалу Альони Фоміч, яка працювала разом з оператором.

 

Знімальна група фільмувала святкування дня народження мера міста Геннадія Труханова. Інцидент стався біля ресторанного комплексу «Ренесанс».

 

«Він (невідомий чоловік - ред.) назвав ім'я та представився співробітником "контори", але не показав свого посвідчення. По ньому було видно, що він професіонал, адже він дуже акуратно і непомітно "відокремив" оператора від камери. На щастя, спроба забрати акумлятор не увінчались успіхом і  конфлікт не перейшов у бійку», - повідомила журналістка.

 

Альона Фоміч вже подала заяву про перешкоджання журналістській діяльності до Таіровського відділку міліції Одеси. Журналістка також збирається подати скаргу в СБУ, пише ІМІ.

 

Нагадаємо, влітку 2014 року в Одесі на знімальну групу на чолі з телеведучою каналу «1+1» Ольгою Фреймут напали невідомі, які розбили камеру та побили співробітників каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY