detector.media
19.01.2015 16:34
До березня - портал «Четверта влада» з Рівного запрошує журналістів на практику з проведення журналістських розслідувань
До березня - портал «Четверта влада» з Рівного запрошує журналістів на практику з проведення журналістських розслідувань

Інформаційно-аналітичний портал «Четверта влада» (ІА «Рівненське агентство журналістських розслідувань») запрошує журналістів з усіх областей України, окрім Рівненської, на практику з проведення журналістських розслідувань.

 

Суть практики - протягом тижня провести журналістське розслідування під керівництвом редакторів порталу, а потім спробувати за подібною схемою провести розслідування у себе вдома - з консультаціями редакторів порталу.

 

Тривалість практики - один тиждень. Розслідування проводитимуть одночасно двоє практикантів. Спочатку разом з редакторами складається план розслідування, який виконується протягом тижня.

 

Добові, кошти за проїзд, проживання - за рахунок МГО «Рівненський прес-клуб».

 

Проект триває до березня 2015 року включно. Учасники практики відбиратимуться шляхом конкурсу. Залишилося 5 місць.

 

Обов'язковою умовою для участі в практиці є висока вмотивованість займатися розслідувальною журналістикою та наявність хоча б невеликого досвіду роботи в журналістиці і опублікованих матеріалів (це можуть бути новини, інтерв'ю, репортажі тощо).

 

Резюме з лінками (чи копіями) на три найкращі, на думку журналіста, публікації, треба надсилати на e-mail presklub@gmail.com ( з позначкою «Практика журналістських розслідувань»). У разі, якщо відповідь не надійшла протягом 5 днів, можна зв'язатися з організаторами за телефонами на сайті 4vlada.com.

 

Необхідно зазначити, в якому місяці журналіст готовий пройти практику.

 

Проект здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди учасників проекту не обов`язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY