detector.media
17.01.2015 10:08
Київську студію ZIK приїздили критикувати бійці, що назвалися «Правим сектором»
Київську студію ZIK приїздили критикувати бійці, що назвалися «Правим сектором»

16 січня до київської студії ZIK прибули з десяток бійців, що назвалися «Правим сектором». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник київського департаменту журналістських розслідувань Денис Бігус.

 

За його словами, силовики назвали ZIK корупційним каналом через те, що його журналісти нібито образили Ігоря Миколайчика. У ЗМІ пана Миколайчика називають заступником куратора Київської області від «Правого сектору» Ігоря Мазура, уточнює сайт ZIK.

 

Також, як додав пан Бігус, бійці «Правого сектора» звинуватили ZIK у тому, що канал буцімто захищає прокурора Дарницького району Києва Сергія Дворака.

 

При цьому бійці висували претензії й до охоронця та адміністратора студії, зазначив журналіст.

 

Сам Денис Бігус зі звинуваченнями щодо пана Дворака категорично не згодний: «Де їм там привиділася захист - навіть уявити не можу».

 

Завершився інцидент, за словами журналіста тим, що силовики поїхали із ZIKа.

 

14 січня у програмі журналістських розслідувань «Наші гроші» вийшов сюжет про Сергія Дворака. У ньому, зокрема, йдеться про рівень життя молодого прокура, яки, за даними «Наших грошей», є власником 200 кв м нежилих приміщень у столичному житловому комплексі преміум-класу «Дипломат холл» та автомобіля Range Rover.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY