detector.media
15.01.2015 16:23
Нацрада звільнила своїх представників у 14 областях
Нацрада звільнила своїх представників у 14 областях

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 15 січня звільнила своїх представників у 14 областях з 2 лютого у зв'язку із закінченням строкових контрактів.

 

Звільнено представників у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій і Чернігівській областях.

 

За словами голови Нацради Юрія Артеменка (на фото), на вакантні посади будуть оголошені конкурси, і представники Нацради, у яких завершилися контракти, зможуть узяти участь у цих конкурсах.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звільнила двох своїх представників - у Волинській області Степана Родича та в Донецькій області Мирославу Калюжну. Відповідні рішення Нацрада ухвалила на засіданні 4 грудня.

 

30 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звільнила свого представника в Києві Олега Александрова, а також начальника управління правового забезпечення Олега Шосталя та начальника управління інформаційного забезпечення Олену Ракіну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY