detector.media
13.01.2015 20:34
«Інтер» розпочинає показ серіалу «Останній яничар» продакшну Валентина Опалєва
«Інтер» розпочинає показ серіалу «Останній яничар» продакшну Валентина Опалєва

У понеділок, 19 січня, на телеканалі «Інтер» стартує прем'єра багатосерійної теленовели «Останній яничар». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Епізоди серіалу виходитимуть в ефірі о 19.05.

 

Телеканал анонсує телероман як гостросюжетну стрічку, дія якої відбувається на початку ХХ століття:  любовні інтриги, боротьба за престол, зіткнення козаків і турків.

 

Постановку телероману здійснив режисер Олександр Мохов, режисер-постановник серіалу «Поки станиця спить». Автор сценарію Андрій Козловський. Одну з головних ролей в телеромані «Останній яничар» зіграв російський актор Ігор Петренко, а його антагоніста, останнього яничара - Олександр Суворов. Армену Джигарханяну дісталася роль турка. Отримали ролі також актори з серіалу «Поки станиця спить» Зоряна Марченко і Артем Алексєєв.

 

Телероман «Останній яничар», у якому 255 серій, буде виходити в ефірі «Інтера» з понеділка по п'ятницю.

 

Російські сайти повідомляють, що серіал «Останній яничар» є російсько-українською копродукцією. У якості продакшну названий «Мостелефільм» відомого українського продюсера Валентина Опалєва. Водночас повідомлялося, що зйомки вела кінокомпанія «Єврофорум 2012».

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», зйомки серіалу «Останній яничар» проходили на території Національного історико-культурного заповідника «Качанівка» (Чернігівська область) та в декоративному селі, яке було відбудовано під Києвом для зйомок телероману «Поки станиця спить», що також вийшов на «Інтері».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY